Vorige | Volgende

Hollandse Kade 7 * ABCOUDE

Huurprijs € 2.492 per maand

Omschrijving

Profiteren van de dorpse charme van Abcoude maar toch alle voorzieningen van de grote stad dichtbij? Deze werkplek biedt het allemaal! Representatieve turn key kantoorruimte van 230 m² b.v.o. met een frisse uitstraling gelegen op de 2e verdieping in multifunctioneel kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is energiezuinig en profiteert van veel natuurlijke lichtinval! Het object is gesitueerd op een ruime...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
230 m²

Omschrijving

Profiteren van de dorpse charme van Abcoude maar toch alle voorzieningen van de grote stad dichtbij? Deze werkplek biedt het allemaal!
Representatieve turn key kantoorruimte van 230 m² b.v.o. met een frisse uitstraling gelegen op de 2e verdieping in multifunctioneel kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is energiezuinig en profiteert van veel natuurlijke lichtinval!
Het object is gesitueerd op een ruime kavel op een modern, royaal opgezet bedrijvenpark aan de rand van Abcoude, grenzend aan Amsterdam. De sfeer op het bedrijvenpark is bloeiend, actief en toegankelijk. Nabij een groen en waterrijk natuurgebied met diverse mogelijkheden om te genieten van de rust en de ruimte.

Indeling:
Centrale entree op de begane grond, trapopgang naar de verdiepingen.
Kantoorruimte op de 2e verdieping bestaande uit:
- linkerzijde kantoor-/studioruimte ca. 108 m²
- rechterzijde kantoor-/studioruimte ca. 122 m²

Servicekosten: € 15,00 per m² per jaar ex. BTW
Voorschot bijkomende leveringen en diensten (verbruik van gas, water en elektra) bij beoogd gebruik met nadere verrekening op basis van werkelijke verbruik aan de hand van tussenmeters.

Huurtermijn:
Looptijd huurovereenkomst: 3 jaar + 3 optiejaren, daarna 5 jaren, andere termijnen bespreekbaar. Opzegtermijn 12 maanden.

Betaalperiode huur :
Bij vooruitbetaling, per kwartaal.

Zekerheidsstelling:
De borgsom bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom.

Indexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van Consumenten Prijsindexcijfer (C.P.I), reeks Alle Huishoudens (2015=100).

Opleveringsniveau met onderstaande voorzieningen:
- systeemplafond met verlichting
- vloerbedekking,
- airconditioning
- luxe toiletten
- pantry met boiler
- exclusief los meubilair

Gebruiksmogelijkheden:
Uitstekend geschikt voor diverse kantooractiviteiten eventueel gecombineerd met atelier en/of showroom. Gebruik conform eisen bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan (kantoor-/atelierruimte).

Parkeren:
Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein t.b.v. gemeenschappelijk gebruik.

Bijzonderheden:
• Centraal in het land en toch landelijk gelegen
• Nabij dorpskern, treinstation en snelwegen
• Frisse, representatieve uitstraling
• Flexibele en functionele mogelijkheden
• Zeer energiezuinig gebouw
• Direct en turn key beschikbaar
• Voldoende parkeergelegenheid
• DEELVERHUUR MOGELIJK in units v.a. ca. 13 m²

Bereikbaarheid en locatiegegevens:
Abcoude maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen en is een aantrekkelijke gemeente voor het vestigen van uw bedrijf. Abcoude bevindt zich midden in het prachtig groene landschap maar geniet van de bedrijvigheid van Amsterdam, Utrecht, Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer in de directe omgeving. Je profiteert van de dorpse charme van Abcoude maar met in de nabijheid de voorzieningen van de grote steden. Abcoude is uitstekend bereikbaar via de A2 en A9. De op- en afritten bevinden zich op slechts enkele auto minuten afstand. Met de auto ben je dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. Abcoude heeft bovendien op 3 minuten loopafstand een eigen treinstation voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.

Aanvaarding:
Op korte termijn.


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 15 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
230 m²
In units vanaf
13 m²
Energielabel
Klasse A

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Hollandse Kade 7 * ABCOUDE

naar Hollandse Kade 7 * ABCOUDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand