Vorige | Volgende

Jufferstraat 1 * ZAANDAM

Huurprijs € 129 per m²/jaar

Omschrijving

Ontdek dé unieke plek voor u als ondernemer!! saenflex.nl Saenflex biedt bedrijven de mogelijkheid kostenbesparend te ondernemen waarbij sociale interactie centraal staat voor een inspirerende werkomgeving. Dankzij de vele voordelen zijn de kantoor- en opslagruimtes ideaal voor bijvoorbeeld groothandels, bouwbedrijven, mediabedrijven, grafische bureaus, zorgkantoren en logistieke dienstverleners....

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
975 m²

Omschrijving

Ontdek dé unieke plek voor u als ondernemer!! saenflex.nl

Saenflex biedt bedrijven de mogelijkheid kostenbesparend te ondernemen waarbij sociale interactie centraal staat voor een inspirerende werkomgeving. Dankzij de vele voordelen zijn de kantoor- en opslagruimtes ideaal voor bijvoorbeeld groothandels, bouwbedrijven, mediabedrijven, grafische bureaus, zorgkantoren en logistieke dienstverleners. Saenflex geeft de mogelijkheid tot het flexibel inrichten van uw kantoor- en/of opslagruimte. Een combinatie of de keuze voor één specifieke ruimte behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgt een modern en fraai ontvangst voor een representatief visitekaartje voor uw bedrijf! Heeft u een idee over uw eigen ruimte en deelt u deze visie voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kantoorruimte: ca. 975 m² b.v.o.
Centrale ontvangstbalie op de begane grond en kantoorruimtes verdeeld over twee verdiepingen. Variërend van open werkvloer tot kleine kantoorunits voorzien van alle noodzakelijke gemakken. In overleg kunnen de unit in ieder gewenste afmeting ingedeeld kan worden.

Beschikbaarheid (2e verdieping)
-Kantoor van ca. 14 m²
-4 kantoren van ca. 22 m²
-2 kantoren van ca. 34 m²
-Kantoor van ca. 42 m²
-Kantoor van ca. 134 m²

Opslagruimte: ca 1.067 m² b.v.o. (VERHUURD)
Bedrijfshal met vrije hoogte van ca. 6 meter voorzien van electrisch bedienbare overheaddeuren. Betonvloer met maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m². Separate entree en inbouwkantoor. Saenflex biedt de ideale mogelijkheid om uw kantooractiviteiten te combineren met uw logistiek.

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Flexibel
Saenflex is eenvoudig indeelbaar. Of u nu op zoek bent naar een grote open werkvloer of een kleine kantoorunit van alle gemakken voorzien. Saenflex biedt voor een ieder de geschikte ruimte. Daarnaast is de opslagruimte als één object te huur, maar tevens op te delen in meerdere units. Vraag naar de flexibele mogelijkheden.

Gebruiksmogelijkheden:
Geschikt voor kantoorgebruik, zakelijk dienstverlening.

Parkeren:
Parken op eigen terrein en in de direct omgeving

Bijzonderheden:
- uitstekende ligging
- voldoende parkeermogelijkheden
- multifunctioneel
- veel lichtinval

Bereikbaarheid en Locatiegegevens:
Saenflex is gelegen op een zeer centrale en goed gelegen locatie. De op- en afritten van de autosnelwegen A7 en A8 liggen in de nabije omgeving. Het centrum van Amsterdam, Zaanstad en Purmerend is goed bereikbaar. NS-station op 300 meter en bushalte voor de deur.

Aanvaarding:
In overleg

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
975 m²
In units vanaf
15 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zaandam
Sectie
M
Perceel
2494
Oppervlakte
2257 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Zaandam
Sectie
M
Perceel
2520
Oppervlakte
395 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Jufferstraat 1 * ZAANDAM

naar Jufferstraat 1 * ZAANDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand