Vorige | Volgende

Poortland 0 ong AMSTERDAM

Prijs op aanvraag 

BIJNA UITVERKOCHT!!

Omschrijving

INFORMEER NAAR DE NOG BESCHIKBARE UNITS! In het nieuwbouwproject POORTLAND te Amsterdam-Westpoort/Sloterdijk III is gestart met de bouw van Fase 5. Fase 1 tot en met 4 zijn inmiddels allemaal verkocht! De units in deze vijfde en laatste fase hebben een oppervlakte vanaf circa 56 m² tot circa 308 m². Iedere unit beschikt naast een hoge overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. De units...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
56 m²
Opp bedrijfshal
56 m²

Omschrijving

INFORMEER NAAR DE NOG BESCHIKBARE UNITS!

In het nieuwbouwproject POORTLAND te Amsterdam-Westpoort/Sloterdijk III is gestart met de bouw van Fase 5. Fase 1 tot en met 4 zijn inmiddels allemaal verkocht! De units in deze vijfde en laatste fase hebben een oppervlakte vanaf circa 56 m² tot circa 308 m².

Iedere unit beschikt naast een hoge overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. De units hebben een hoogte van circa 8,6 meter en kunnen worden voorzien van een houten verdiepingsvloer, mits hiervoor vooraf vergunning bij de gemeente wordt verkregen (zie prijslijst). De eindunits 25, 36, 37, 48 en 49 worden standaard voorzien van een onafgewerkte kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over een gedeelte van het begane grond vloeroppervlak (zie prijslijst). De kopunits 30 en 31, 42 en 43 alsmede 53 worden eveneens standaard voorzien van een onafgewerkte kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer, echter over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Voor prijzen en beschikbaarheid check bijgaande prijslijst.

Opleveringsniveau en voorzieningen:
- Gevlinderde betonvloer
- Vloerbelasting begane grond bedrijfsruimte 1.500 kg/m²
- Vloerbelasting van de standaard aanwezige betonnen verdiepingsvloer bedraagt 500 kg/m²;
- Vloerbelasting optionele houten verdiepingsvloer 250 kg/m²
- Overheaddeur met een hoogte van 4,2 meter (eventueel automatisch)
- Flexibel in te delen, met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een verdiepingsvloer (industriefunctie), kantoor, keuken en/of tweede toilet
- Goede gevel- en dakisolatie
- Eigen parkeergelegenheid en prima bereikbaarheid
- Gebouwhoogte van circa 8,6 meter respectievelijk 9,6 meter
- Hardhouten kozijnen

Bijzonderheden:
De opvallende groengevel parallel aan de A5 geeft deze ontwikkeling een eigen identiteit en vormt bovendien een opvallend herkenningspunt.

Locatie:
Westpoort is het haven- en industriegebied van Amsterdam, met een oppervlakte van ruim 35 km². Dit gebied wordt onderverdeeld in de bedrijvengebieden Teleport, Sloterdijk I, II en III, De Heining en het Havengebied. Dit project ligt op een zeer gunstige locatie binnen Westpoort, in het bedrijvengebied Sloterdijk III, uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, niet alleen via de A5, maar ook via de Noordzeeweg en de Haarlemmerweg N200 (afslag S 103) en de Basisweg (afslag S 102). Hierdoor is de ontsluiting richting Schiphol, de ringweg A10 west en de A9 zeer goed.
De verlengde A5, gelegen op een dijk parallel aan het project, vormt de nieuwe verbinding tussen de Coentunnel en het knooppunt Raasdorp. Verkeer van en naar de A10 West heeft hierdoor een rechtstreekse aansluiting op de A5 en de A9. De kavel waarop het bedrijfsverzamelgebouw is ontwikkeld ligt op korte afstand van liefst 2 op- en afritten van deze A5. De ontsluiting van dit gebied is hierdoor nog verder geoptimaliseerd.

Dit is een project van Twins Investments. Zie ook twinsinvestments.com

Oplevering:
verwacht december 2017.Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
56 m²
In units vanaf
56 m²
Opp bedrijfshal
56 m²
In units vanaf
56 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
A
Perceel
1771
Oppervlakte
56 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht

Foto's

Kaart Poortland 0 ong AMSTERDAM

naar Poortland 0 ong AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand