Vorige | Volgende
Verkocht

Handelsweg 17 Uithoorn

Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Bent u de eigenaar van een bedrijf dat groeit en aan verhuizing toe is? En bent u ook die ondernemer die graag zijn eigen ideeën uitwerkt in een nieuw kantoor/bedrijfspand? Die het plezierig vindt om te midden van andere ondernemers op een kleinschalig bedrijventerrein te gaan ondernemen? Dan is dit uw kans!! Wij bieden een kavel bouwgrond te koop aan van ca. 727 m², rondom vrij gelegen, waarvan de...

Kenmerken

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht

Omschrijving

Bent u de eigenaar van een bedrijf dat groeit en aan verhuizing toe is? En bent u ook die ondernemer die graag zijn eigen ideeën uitwerkt in een nieuw kantoor/bedrijfspand? Die het plezierig vindt om te midden van andere ondernemers op een kleinschalig bedrijventerrein te gaan ondernemen?

Dan is dit uw kans!!

Wij bieden een kavel bouwgrond te koop aan van ca. 727 m², rondom vrij gelegen, waarvan de vorm en afmetingen tot de creatieve verbeelding spreken. Een locatie met ruime bestemmingsmogelijkheden(zonder bouwplicht!) waardoor diverse bedrijfsvoeringen zijn mogelijk zijn.

De kavel is gelegen op Bedrijventerrein Handelshof gemeente Uithoorn, gelegen aan de oostelijke zijde van Uithoorn, aan de rivier de Amstel. Uithoorn telt ruim 28.000 inwoners.
Liggende tussen Amsterdam, Leiden, Utrecht en Hoofddorp en nabij Schiphol is het een strategische plaats om uw bedrijf te vestigen. Ontsluiting via de provinciale weg N201 maakt dat Amstelveen en Schiphol op 10 minuten afstand liggen en ook de snelwegen A9, A4, A5 en A2 vlot te bereiken zijn.

Koopprijs bedraagt € 195.000,- VON exclusief BTW.

Parkeerplaatsen dienen in het totale ontwerp op eigen terrein te worden voorzien.

Ontsluiting van de kavel vindt plaats middels een recht van overpad. Perceel is inclusief de helft van de weg.
Indien u nadere informatie wilt of interesse heeft in koop, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Verkoop geschiedt onder goedkeuring Janssen de Jong Vastgoed B.V.

Uithoorn is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 29.247 inwoners (per 30 april 2017, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 19,49 km² (waarvan 1,20 km² water). De gemeente Uithoorn maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam.
De Thamerkerk uit 1835 is een beeldbepalend bouwwerk. Daarnaast liggen rond Uithoorn diverse forten die deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam

Bron: Wikepedia

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
727 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
uithoorn
Sectie
B
Perceel
9751
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Handelsweg 17 Uithoorn

naar Handelsweg 17 Uithoorn
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand