Vorige | Volgende
Verkocht

Rendementsweg 11 Mijdrecht

Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Royale bedrijfsunit uit 1996 in ruim opgezet bedrijfsverzamelcomplex De unit, met een dakhoogte van ca. 6 m., beschikt o.a. over een verdieping van ca. 100 m², een grote elektrisch bedienbare overheaddeur (3,6m x 4,5m) en een toilet met fonteintje. Een goed onderhouden unit waarvan de b.g. voorziet in een grote functionele bedrijfsruimte van ca. 115 m², deels 4.5 m en deels 2.4 m hoog, en 2...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
210 m²

Omschrijving

Royale bedrijfsunit uit 1996 in ruim opgezet bedrijfsverzamelcomplex De unit, met een dakhoogte van ca. 6 m., beschikt o.a. over een verdieping van ca. 100 m², een grote elektrisch bedienbare overheaddeur (3,6m x 4,5m) en een toilet met fonteintje. Een goed onderhouden unit waarvan de b.g. voorziet in een grote functionele bedrijfsruimte van ca. 115 m², deels 4.5 m en deels 2.4 m hoog, en 2 geschakelde kantoorkamers voorzien van airco, alsmede een verdieping die momenteel dienst doet als showroom met een separate kantine met kitchenette. Het object is ca 8,8 m breed en ca 18,75m diep.

De nabijgelegen Veenweg, direct ontsluitend op de N 201, in combinatie met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein maken deze unit tot een goed bereikbare en toegankelijke bedrijfsruimte die voor velerlei bedrijfsdoeleinden geschikt is.

Indeling:
Begane grond:
Royale elektrisch bedienbare overheaddeur, separaat entree met loopdeur, hal met toegang tot bedrijfsruimte met gecoate betonvloer (1.500 kg/m²) met nette betegelde toiletvoorziening met fontein, 2 geschakelde kantoorkamers, meterkast en houten trapopgang naar verdieping. krachtstroom en Telecom infrastructuur; hal en kantoorkamers zijn voorzien van tegelvloer en airco.

Verdieping:
Solide verdiepingsvloer met courante draagkracht (staalconstructie met houten vloer). De verdieping is onderverdeeld in een (keuken)ruimte van 11,5 m² voorzien van keukenblok, een separate kantoor/showroomruimte van ruim 86 m² met glazen wanden, uitkijkend op de bedrijfsruimte, voorzien van vaste vloerbedekking en stuc plafond met veel inbouwspots, alsmede een berging.

Vloeroppervlakte:
Begane grond:
ca. 155 m² bvo
Verdieping:
ca. 110 m² bvo

Opleveringsniveau:
Betonnen vloer in bedrijfsruimte (1.500kg/m²)
Grote elektrisch bedienbare overheaddeur (3,6m x 4,5m)
Separate loopdeur
Toilet met fontein
kitchenette
Brandhaspel
lichtarmaturen in bedrijfsruimte
airco
krachtstroom met diverse aansluitpunten

Huurprijs en overige kosten:

De huurprijs bedraagt € 17.400,-- excl. BTW per jaar (betaling per maand vooruit € 1.450,-- excl. BTW)

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder wordt zelf contractant bij nutsleveranciers.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door de huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom. Huurperiode en opzegtermijn in overleg.

Gebruiksmogelijkheden:
Diverse bedrijfsmatige toepassingen, werkplaats, kleinschalige productie, op/overslag van (kleine) goederen in combinatie met kantoorfunctie.

Parkeren:
Ruime parkeergelegenheid op het gezamenlijke eigen terrein

Bijzonderheden:
Royale gebouwhoogte
Goede bereikbaarheid
Multifunctioneel bruikbaar
grote manoeuvreer- en parkeerruimte op het voorterrein

Beschikbaarheid:
In overleg.

Bereikbaarheid:
Met de ontsluiting van het bedrijventerrein De Ronde Venen via de Veenweg, Provinciale wegen N201 en N196 heeft dit plan een strategisch gunstige ligging. Mijdrecht ligt centraal in Nederland waardoor Amsterdam, Aalsmeer, Schiphol en Hilversum uitstekend te bereiken zijn en de snelwegen A2, A4 en A5 in 15 autominuten bereikbaar zijn.
Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
210 m²
Perceel
331 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Mijdrecht
Sectie
B
Perceel
2707
Oppervlakte
331 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Rendementsweg 11 Mijdrecht

naar Rendementsweg 11 Mijdrecht
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand