Vorige | Volgende
Verkocht

Vermogenweg 0 ong MIJDRECHT

Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Courant perceel bouwgrond van circa 4.185 m² gelegen tussen diverse grote en gerenommeerde bedrijven alsmede nabij een tweetal bedrijfsverzamelgebouwen met gemêleerde bedrijvigheid. De ontsluiting richting via de N201 richting de Rijksweg A2 (Utrecht-Amsterdam) is optimaal. De verkoop van deelpercelen bespreekbaar. De bestemming is "Bedrijf 1 tot milieucategorie 4". Voor specifiekere bestemmings-...

Kenmerken

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht

Omschrijving

Courant perceel bouwgrond van circa 4.185 m² gelegen tussen diverse grote en gerenommeerde bedrijven alsmede nabij een tweetal bedrijfsverzamelgebouwen met gemêleerde bedrijvigheid. De ontsluiting richting via de N201 richting de Rijksweg A2 (Utrecht-Amsterdam) is optimaal. De verkoop van deelpercelen bespreekbaar.

De bestemming is "Bedrijf 1 tot milieucategorie 4". Voor specifiekere bestemmings- en bouwregels kunt u bij ons op kantoor dan wel bij de gemeente De Ronde Venen het bestemmingsplan raadplegen.

Oppervlakte:
Circa 4.050 m²

Gebruiksmogelijkheden:
Bedrijfsmatig (op- en overslag, productie, showroom etc.) in combinatie met kantoor. E.e.a. naar eigen inzicht te realiseren conform het vigerend bestemmingplan.

Vraagprijs:
€ 195,= per vierkante meter excl. BTW

De Ronde Venen:
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt de gemeente De Ronde Venen. Sinds de herindeling met de gemeente Abcoude per 1 januari 2011, bestaat de gemeente uit acht dorpskernen. Dat zijn: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur.

bron: derondevenen.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Waverveen
Sectie
D
Perceel
694
Oppervlakte
3535 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Waverveen
Sectie
D
Perceel
705
Oppervlakte
650 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Vermogenweg 0 ong MIJDRECHT

naar Vermogenweg 0 ong MIJDRECHT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand