Vorige | Volgende

De Lindeboom 3 Mijdrecht

Huurprijs excl. BTW € 1.728 per maand

Omschrijving

In het zeer recent totaal gerenoveerde winkelcentrum 'De Lindeboom' te Mijdrecht is deze volledig nieuwe moderne winkelunit beschikbaar voor huur. De inpandige (overdekte) winkel is gelegen aan de passage die de bovengelegen, in december 2017 geopende, Action ontsluit. Mede hierdoor bevindt deze winkel zich op uitstekende locatie, omringd door ondernemers die reeds langjarig in 'De Lindeboom'...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
76 m²

Omschrijving

In het zeer recent totaal gerenoveerde winkelcentrum 'De Lindeboom' te Mijdrecht is deze volledig nieuwe moderne winkelunit beschikbaar voor huur. De inpandige (overdekte) winkel is gelegen aan de passage die de bovengelegen, in december 2017 geopende, Action ontsluit. Mede hierdoor bevindt deze winkel zich op uitstekende locatie, omringd door ondernemers die reeds langjarig in 'De Lindeboom' ondernemen
waaronder, in de directe nabijheid, o.a. Albert Heijn, Hema, Blokker, een aantal funwinkels, Hoogvliet en Boni supermarkten en diverse horeca.

De unit van ca 75,4 m² wacht u als eerste huurder op in perfecte staat, afgewerkt met de modernste materialen, voorzien van pantry, toilet, systeemplafond en verlichting. De achterzijde van de winkel is voorzien van een glazen loopdeur waardoor daglichtinval zorgt voor een aantrekkelijke sfeer.

Indeling:
Entree, volledig glazen pui met dubbele openslaande deuren
Royale L-vormige ruimte (ca 75,4 m² bvo)
meterkast
Toilet
Pantry
Achterin- en uitgang, tevens te gebruiken als leveranciersingang.

Opleveringsniveau.
Gestucte wanden
Systeemplafonds
Geïntegreerde verlichting
ISRA punt
Eigen aansluiting gas, water en electra.

Gebruiksmogelijkheden.
Geschikt voor uiteenlopende Retailtoepassingen zoals een cadeauwinkel, sport(schoenen)zaak,parfumerie, bloemenzaak, kapsalon of vergelijkbaar.

Parkeren.
Uitstekende parkeermogelijkheden in de directe omgeving (blauwe zone)

Bijzonderheden:
goed bereikbaar
Gelegen in wandelgebied
Als eerste huurder kunt u zelf de afwerking bepalen

Huurprijs.
De huurprijs bedraagt € 1.728,-- excl. BTW per maand en het voorschot op de servicekosten bedraagt € 75,40,-- per maand excl. BTW.

Zekerheidsstelling.
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door de huurder vóór de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom.

Aanvaarding.
In overleg.

De Ronde Venen.
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt de gemeente De Ronde Venen. Sinds de herindeling met de gemeente Abcoude per 1 januari 2011, bestaat de gemeente uit acht dorpskernen; Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, ruimte en natuur.
Bron: derondevenen.nl


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 75 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
76 m²
In units vanaf
76 m²
Perceel
76 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Mijdrecht
Sectie
C
Perceel
5476
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart De Lindeboom 3 Mijdrecht

naar De Lindeboom 3 Mijdrecht
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand