Vorige | Volgende

Sluispolderweg 2 - 8 Zaandam

Huurprijs excl. BTW € 3.335 per maand

INFORMEER NAAR DE ACTUELE BESCHIKBAARHEID!

Omschrijving

Bedrijfshal (nr. 2C) onderdeel uitmakend van een complex bestaande uit 19 units. Zeer gunstig gelegen op bedrijventerrein Achtersluispolder, nabij op- en afrit A8/A10. Indeling: Entree via de grote en hoge overheaddeur alsmede via een separate loopdeur. Bedrijfshal met een vrije hoogte van ca. 6 meter. De ruimte is voorzien van een betonnen vloer met voldoende draagvermogen. Oppervlakte:...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
500 m²

Omschrijving

Bedrijfshal (nr. 2C) onderdeel uitmakend van een complex bestaande uit 19 units. Zeer gunstig gelegen op bedrijventerrein Achtersluispolder, nabij op- en afrit A8/A10.

Indeling:
Entree via de grote en hoge overheaddeur alsmede via een separate loopdeur. Bedrijfshal met een vrije hoogte van ca. 6 meter. De ruimte is voorzien van een betonnen vloer met voldoende draagvermogen.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 487 m²

Indeling:
Entree via de grote en hoge overheaddeur alsmede via een aparte loopdeur. Bedrijfshal met een vrije hoogte van ca. 6 meter en raampartij. De ruimte is voorzien van een betonnen vloer met voldoende draagvermogen. Toilet, verlichting, diverse wandcontactdozen en enkele lichtstraten in het dak.

Opleveringsniveau en voorzieningen:
- kolomvrije ruimte
- toegang middels een overheaddeur
- aparte loopdeur
- krachtstroomaansluiting
- toiletruimte
- elektra- en watervoorziening

Bijzonderheden:
- nabij A8 en A10
- gerevitaliseerd bedrijventerrein
- uitstekende ligging

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie /waarborgsom

Gebruiksmogelijkheden:
Uitstekend geschikt voor opslag en productie. Vestiging van detailhandel is volgens het bestemmingsplan niet toegestaan.

Parkeren:
Op het gezamenlijk buitenterrein zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. Er is tevens een mogelijkheid om voor de deur te parkeren.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Achtersluispolder is goed bereikbaar, vrijwel direct gelegen bij de oprit van zowel de A8 als de A10. Tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Locatiegegevens:
Bedrijventerrein Achtersluispolder heeft recent een grootschalige revitalisatie ondergaan, waarbij veel aandacht is gegeven aan uitstraling en representativiteit. De liggen nabij de A8/A10 garandeert een snelle bereikbaarheid van de grote plaatsen in de Randstad. Er ís een busverbinding vanaf het station Zaandam.

Aanvaarding:
Per directx

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 3 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
500 m²
Perceel
500 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zaandam
Sectie
E
Perceel
1493
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Sluispolderweg 2 - 8 Zaandam

naar Sluispolderweg 2 - 8 Zaandam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand